Please login or register to access secure site features.

Note: By continuing to use DevConnect Program Services you agree to our latest Registered Member Terms.

Sign in using DevConnect ID

Forgot password?

Trouble logging in?

Submit a ticket for Registration Support.

I have an SSO ID

?
sign in

Don't have a DevConnect or SSO ID ?

Create a DevConnect account or join the program.

register now
^
Forum Index » Avaya Breeze » cannot locate resources under "src/main/webapp/resources" using relative URL "resources/css/xx.css"   XML
 
Author Message
liu159



Joined: 19/01/2015 10:11:20
Messages: 96
Offline

I'm developing the front end of my EDP snap-in.
But after I put all the resources files (.css, .js, .wav, .jpg) under "src/main/webapp/resources" folder and deploy my snap-in to the server, those files cannot be located (css, js files cannot be found by using relative URL "resources/css/index.css")

I created the snap-in under instruction of the tutorial videos on DevConnect. Is there any other configuration I need to do for mapping the resources URL like in the "pom.xml" ?
[Thumb - 2.jpg]
 Filename 2.jpg [Disk] Download
 Description 404 not found
 Filesize 76 Kbytes
 Downloaded:  256 time(s)

[Thumb - 1.jpg]
 Filename 1.jpg [Disk] Download
 Description folders
 Filesize 21 Kbytes
 Downloaded:  254 time(s)

This message was edited 2 times. Last update was at 19/03/2015 15:16:50

liu159



Joined: 19/01/2015 10:11:20
Messages: 96
Offline

There seems to be a problem with the Eclipse CE Plugin.

For some reason if I redeployed a service unsuccessfully in Eclipse, it will cause this issue that my resources files cannot be located any more.

I have tested hundred times and this is the conclusion so far I have
liu159



Joined: 19/01/2015 10:11:20
Messages: 96
Offline

And once a service is damaged like this (failed to redeploy through Eclipse CE plugin), it will never find those resources files.

If I create a new project and put in exactly the same code, it will work.

Any thought how I can solve this problem, or I have to create a new project and manually redeploy it after that to avoid the project to be damaged ?
 
 
Go to: