Please login or register to access secure site features.

Note: By continuing to use DevConnect Program Services you agree to our latest Registered Member Terms.

Sign in using DevConnect ID

Forgot password?

Trouble logging in?

Submit a ticket for Registration Support.

I have an SSO ID

?
sign in

Don't have a DevConnect or SSO ID ?

Create a DevConnect account or join the program.

register now
^
Forum Index » Avaya Breeze » help with setup call intercept from CM to ED   XML
 
Author Message
1buckeyefan



Joined: 17/11/2016 08:37:54
Messages: 40
Offline

is there a document that helps to guide the user on how to setup call intercept from CM to ED and everything in between?

Greg
Krishnakumar(KK)



Joined: 15/07/2016 13:43:34
Messages: 20
Offline

ED is a snapin under Breeze. To route the call intercept events to ED, you will need configure SM settings to first route the events to Breeze. Then configure Breeze settings to route it to ED snapin.

Session manager configuration, to route the call intercept events to the breeze cluster
1. Add application for the breeze cluster
2. Add application sequence and select the above application
3. Add implicit user for the dial pattern and select the above application sequence for termination application sequence.

Breeze configurations, to route the call intercept events to engagement designer snapin.
1. Add service profile and select Engagement designer application.
2. Create implicit user profile for the dial pattern and select the above service profile.


ED changes to receive the events,
1. The Start task in the workflow should be listening to the call intercept events
2. Deploy the above workflow.
3. In the ED admin console, create routing rule for the call intercept event if you have to invoke different workflows based on the calling or called numbers.

1buckeyefan



Joined: 17/11/2016 08:37:54
Messages: 40
Offline

we've got all of that. We can see the SIP alert coming but Breeze does not launch the app assigned. It is silence for a minute or so then the call drops.
1buckeyefan



Joined: 17/11/2016 08:37:54
Messages: 40
Offline

We have the call answering but now the prompt is no playing. We are getting this error

None of the active participant in the call matched the provided handle local.1593118826206_4195190!10.50.140.114


This is the input shown
{'handle':'00005000561605558807:local.1593118826206_4195190!10.50.140.114','locale':'00005000561605558807:local.1593118826206_4195190!10.50.140.114','participant':'00005000561605558807:local.1593118826206_4195190!10.50.140.114','ucid':'local.1593118826206_4195190!10.50.140.114','useLocale':'00005000561605558807:local.1593118826206_4195190!10.50.140.114'}
Krishnakumar(KK)



Joined: 15/07/2016 13:43:34
Messages: 20
Offline

Are there any workflow instances created when the call is made? Could you please make sure that you have deployed the workflows with call intercept events in the start task? Perhaps one with calling_party and another with called_party to just test to see if any of them get invoked.
1buckeyefan



Joined: 17/11/2016 08:37:54
Messages: 40
Offline

yes instances are created but it won't play TTS or URI prompts.
AnuragAggarwal



Joined: 01/06/2014 21:52:05
Messages: 143
Offline

If possible can you please post the workflow (exported as xml), and also relevant portion of logs

1buckeyefan



Joined: 17/11/2016 08:37:54
Messages: 40
Offline

Attached. It is just a simple flow. Answer the call, play a prompt, drop the call.
 Filename EngagementDesigner.log [Disk] Download
 Description No description given
 Filesize 2526 Kbytes
 Downloaded:  24 time(s)

 Filename SampleCallIntercept [version 12].xml [Disk] Download
 Description No description given
 Filesize 25 Kbytes
 Downloaded:  23 time(s)

Krishnakumar(KK)



Joined: 15/07/2016 13:43:34
Messages: 20
Offline

Could you please also post asm.log for this call. Thanks!
1buckeyefan



Joined: 17/11/2016 08:37:54
Messages: 40
Offline

attached
 Filename asm.log.1 [Disk] Download
 Description No description given
 Filesize 10240 Kbytes
 Downloaded:  23 time(s)

Amit.Mishra



Joined: 19/12/2013 14:49:10
Messages: 32
Offline

hello Greg,
This is now looking like you may have issues with AMS playing announcement rather than ED. I would suggest you contact Avaya Services for this and then it will get routed to the right folks to help.

Thanks,
Amit.
 
 
Go to: