Please login or register to access secure site features.

Note: By continuing to use DevConnect Program Services you agree to our latest Registered Member Terms.

Sign in using DevConnect ID

Forgot password?

Trouble logging in?

Submit a ticket for Registration Support.

I have an SSO ID

?
sign in

Don't have a DevConnect or SSO ID ?

Create a DevConnect account or join the program.

register now
^
Forum Index » Avaya Orchestration Designer » Getting Audio Variables related error after migrating project to OD 7.2.3   XML
 
Author Message
anoopneem



Joined: 03/03/2021 00:41:37
Messages: 7
Offline

After migrating one of our project from OD 7.1 (with Java 8) to OD 7.2.3 (with Java 11) I started receiving multiple occurrences of following audio variable related error in Eclipse:
Audio variables cannot be used by a prompt unless the localization bundle and standard phrases for the language have been installed



Eclipse language & localization preferences and project properties snapshot have been attached with the post.
Need help in eliminating above mentioned errors.
[Thumb - Project-properties.png]
 Filename Project-properties.png [Disk] Download
 Description Eclipse project properties
 Filesize 53 Kbytes
 Downloaded:  63 time(s)

[Thumb - Language-preferences.png]
 Filename Language-preferences.png [Disk] Download
 Description Eclipse language and localization preferences
 Filesize 32 Kbytes
 Downloaded:  60 time(s)

This message was edited 1 time. Last update was at 03/03/2021 02:04:57

WilsonYu



Joined: 06/11/2013 14:29:24
Messages: 3720
Offline

Try enabling the localization bundles in the project properties. Not sure why they got disabled. Did you move to a new Eclipse install?
anoopneem



Joined: 03/03/2021 00:41:37
Messages: 7
Offline

@WilsonYu
Soon after attempting to install the Localisation Bundles in Project Properties, it gets reset to `false` automatically on reopening the project properties. Any idea about this?

And yes since the project was upgraded from OD7.1 (using Eclipse 4.4) to OD7.2.3 (using Eclipse 4.11) yes it is a new eclipse install.

This message was edited 1 time. Last update was at 08/03/2021 02:27:45

WilsonYu



Joined: 06/11/2013 14:29:24
Messages: 3720
Offline

I am not sure. I have not see this problem before. Can you try to uninstall and re-install the language bundle?
anoopneem



Joined: 03/03/2021 00:41:37
Messages: 7
Offline

For reference here is only post where someone else had encountered this error: https://www.devconnectprogram.com/forums/posts/list/18205.page

I installed language as was mentioned in this thread still no luck.
Let me try re-installing the language bundles, I will update you once done.
anoopneem



Joined: 03/03/2021 00:41:37
Messages: 7
Offline

Digged a bit more and found this from 2012:
https://www.devconnectprogram.com/forums/posts/list/3477.page

This message was edited 1 time. Last update was at 11/03/2021 02:50:26

anoopneem



Joined: 03/03/2021 00:41:37
Messages: 7
Offline

It is still the same after re installing language bundles.
WilsonYu



Joined: 06/11/2013 14:29:24
Messages: 3720
Offline

Can you post the .log file from the Eclipse workspace/.metadata directory? It may give me some clue.
anoopneem



Joined: 03/03/2021 00:41:37
Messages: 7
Offline

Here is the log file present in my .metadata directory in eclipse workspace.
 Filename metadata.log [Disk] Download
 Description The log file present in .metadata of the work space
 Filesize 18 Kbytes
 Downloaded:  46 time(s)

WilsonYu



Joined: 06/11/2013 14:29:24
Messages: 3720
Offline

Did you configure Tomcat in the Preferences:

!MESSAGE Tomcat is not configured. Select Window/Preferences/Tomcat and configure the Tomcat version and Tomcat home then update the context manually by selecting Orchestration Designer/Update Context from the right-click popup menu
!STACK 0
anoopneem



Joined: 03/03/2021 00:41:37
Messages: 7
Offline

We usually do not setup or run Tomcat in our localhost. We had never setup tomcat in OD 7.1 as well, even then there were no errors related to audio variables in the project.
Do you really think configuring Tomcat will make any impact on this error ?
WilsonYu



Joined: 06/11/2013 14:29:24
Messages: 3720
Offline

This is the first step in configuring the OD environment. Things would not work properly without this setting.
 
 
Go to: