Author Message
Raviraj
Joined: Dec 30, 2019
Messages: 2
Offline
Hi,

We are developing Custom CCT Desktop using CCT Rest api sample tutor code.
1) First we are submitting CCT server IP address.
2) After that we are providing CCT user login details ({"user":{"username":"CCVAAgent1",
"password":"Password_01",
"domain":"lab.local"
}}) we are click on CCT Login and it get generate the SSO token and this token is parse to agent login url.

3) For Agent Login we are providing following information.
{"agent":{"terminalName":"Line 3.0.0.0",
"providerName":"Passive",
"agentId":"3651",
"agentPassword":"Password_01",
"mode":"login"
}}

We are clicking on Agent Login and parsing below url but receiving Error response.

http://10.156.7.46:9085/agents/3651?ssotoken=/61efb36f-fb76-4d00-9da7-1c7c4ea2e13d


What should I use in Agent login Terminal name - is terminalName":"Line 3.0.0.0" is same for each setup or it get changed.

and which channel to use in Provider name.

I am attaching screenshot of sample desktop working.

Regards,
Raviraj
  • [Thumb - sample.PNG]

Filename CCT_REST_OI_RefClient_v0.07_original.html [Disk] Download
Description The html file
Filesize 51 Kbytes
Downloaded: 9275 time(s)

FergusCameron [Avatar]
Joined: Apr 17, 2012
Messages: 131
Location: WI, USA
Offline
The 'Line' is different for each agent, it identifies the terminal. Provider is always "Passive". Your 'ssotoken' is somewhat malformed, it seems. I would try and remove the '/'

Fergus Cameron :: AVAYA :: DevConnect :: http://www.avaya.com/devconnect/
Go to:   
Mobile view